Bent u het dagelijkse, drukke leven even zat?

Kom dan lekker energie opdoen in een omgeving die rust en ruimte uitstraalt. Dit kan bij ons in Montfaucon d’Argonne, een pittoresk dorpje gelegen tussen de weilanden en bossen.

Heeft u toch behoefte aan een dagje winkelen? Dan kunt u terecht in Verdun: een geschiedkundige stad met winkels en bezienswaardigheden op 30 km afstand van ons.

Er is voor ieder wat wils. Voor de motorrijder: eindeloze, rustige wegen door een betoverend landschap. Voor de wandelaar: prachtige bossen om in te wandelen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, zoals zwemmen, kano-varen, velo-rail en in het hoogseizoen: een labyrint in een maisveld.

Maar wat vooral leeft in en rondom Verdun zijn de achtergebleven bezienswaardigheden van ’La grande guerre’ oftewel de Eerste Wereldoorlog. Wij bieden u tal van leuke en interessante uitstapjes naar forten, musea en oude slagvelden onder begeleiding van een persoonlijke gids.

Al dit moois is gelegen in de Meuse-streek in het noorden van Frankrijk op ongeveer 300 km van Antwerpen en 400 km van Rotterdam. Wil je meer informatie over deze prachtige en bijzondere streek, kijk dan vlug op www.meuse-ardennes.com